La inauguració del mòdul de màster anomenat
Feeding Thought tindrà lloc demà dimarts 15 de febrer a la Sala Jujol de CatalunyaCaixa La Pedrera i comptarà amb la intervenció del cuiner Ferran Adrià, de Jessica Jaques i Gerard Vilar, directors del màster de la UAB, de Vicens Todolí, i de Damian García i Josep M. Pinto, de ElBulli media. Entre els nous terrenys d'investigació, Ferran Adrià incorpora la col·laboració en el disseny d’aquest mòdul, dins dels màsters
Pensar l'art d'avui/Gramàtiques de l'art Contemporani. El mòdul
Feeding Thought estudia la incidència que la cuina d'avantguarda té en l'art contemporani i en la seva teorització, amb l'objectiu de donar continuïtat teòrica al panorama artístic obert per la inclusió, l'any 2007, del Bulli en la
Documenta XII de Kassel. El curs s’impartirà a l’aula de La Pedrera i durarà des del mes de febrer fins el mes de maig.