Barcelona: CatalunyaCaixa presenta l´exposició L´art del menjar
bonart
- 09/03/11
L’Obra Social de CatalunyaCaixa presentarà el proper 14 de març l’exposició que organitza a La Pedrera L’art del menjar. De la natura morta a Ferran Adrià, mostra que inaugura la temporada expositiva de 2011 i que presenta la relació que l’art i el menjar han mantingut al llarga de la història moderna. Es tracta d’una exposició amb un punt de transgressió i una mirada amb ulls nous al procés creatiu. L’art del menjar reuneix 130 obres de 76 artistes procedents de 14 països i de 70 museus diferents i algunes col·leccions de particulars per primera vegada. La mostra es divideix en quatre àmbits diferenciats en els quals s’hi poden trobar la representació de la natura morta, l’art conceptual i l’aliment com un element artístic i una eina, els artistes cuiners i artistes que han utilitzat restaurants com a centres culturals de promoció de l’art, i l’espai de Ferran Adrià com a generador de creativitat i obres inspirades en el seu treball.