FCC-Segell-banner4
Oberta la convocatòria de projectes pel programa \

Notícies

Oberta la convocatòria de projectes pel programa "Estètiques Transversals"

bonart huarte - 24/06/19
Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356Banner-Flama-180x180px_v1-esp
Idensitat i Centro de Arte Contemporáno Huarte activen el programa Estètiques Transversals / Ecosistemes de ficció per desenvolupar un projecte amb el context social de les poblacions d'Huarte, Burlada i Villava (Navarra), entre 2019 i 2020.

Estètiques Transversalsés una plataforma d'experimentació entre l'art, l'educació i l'espai social. Un lloc de confluència entre les pràctiques artístiques com a espai d'investigació crítica; les accions educatives com a espai de producció de contingut, d'interacció i de transferència d'aprenentatges; i el context com a espai de relació entre una temàtica de treball i un determinat espai social actiu al voltant d'ella. Una plataforma que es porta a terme en ciutats mitjanes, com a generadores d'espais socials, culturals i mediambientals en el límit entre el rural i l'urbà. El projecte es fonamenta en la dimensió transversal de l'art per articular experiències i accions, que incideixen en elements singulars a partir de temàtiques comuns i estratègies compartides entre els diversos agents que hi participen.

La convocatòria, oberta fins al 21 de juliol, ofereix una residència a un/a artista o col·lectiu per desenvolupar un projecte amb el context social de les poblacions d'Huarte, Burlada i Villava (Navarra). La residència té una temporalitat de cinc setmanes de durada a desenvolupar en dos moments: una primera estada d'una setmana i una segona de 4 setmanes entre setembre 2019 i maig de 2020, a concretar segons la disponibilitat del/l'artista o col·lectiu seleccionat i les organitzacions impulsores. Més informació, en aquest enllaç.

A la imatge, recurs del projecte “No Man’s Land” d’ Alfonso Borragán, seleccionat per la convocatòria 2018 d’Estètiques Transversals.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells