FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Blanc sobre blanc" entrevista el pintor Vicenç Viaplana i la directora dels museus Dalí, Montserrat Aguer

Viaplana, V. Galeria Marc Domenech.
Eude, genericbanner-elscatala-180x180px

"Blanc sobre blanc", el programa de ràdio per donar ressò a les arts visuals i plàstiques, produït per Bonart Cultural i dirigit per la periodista Rosa Gil i l’editor de Bonart Ricard Planas amb el suport de Glòria Polls i el tècnic Sisu Garcia, ens presenta aquesta setmana dues entrevistes centrals; la primera, amb el pintor Vicenç Viaplana i la segona, amb la directora dels museus Dalí, Montserrat Aguer, amb motiu del dia internacional dels museus. El programa conclou amb la 23a edició dels premis d’Arquitectura de Catalunya a les comarques gironines.


Ricard Planas entrevista a Vicenç Viaplana (Granollers, 1955). L’artista conversa sobre el moment de “moda” que està vivint com a artista. Viaplana confessa que ha tingut l’oportunitat d’exposar moltes de les obres que tenia a l’estudi, actualment es troba exhibint a diversos espais, com el Centre Cultural La Mercè i la Galeria Marc Domènech. També ens parla sobre la seva trajectòria com a pintor, la seva opinió crítica sobre l’ecosistema artístic, el seu procés creatiu, els projectes de futur, entre altres aspectes.


Per altra banda, Planas també conversa amb Montserrat Aguer (Figueres, 1963), directora dels museus de la Fundació Gala-Salvador Dalí. La gestió de tots els espais dalinians durant la COVID, algunes propostes futures relacionades amb la figura emblemàtica del pintor empordanès o la col·laboració en la recent exposició a Itàlia han estat alguns dels temes tractats.


Finalment, Marc Riera, president de la delegació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya parla sobre la 23a edició dels Premis d’Arquitectura que en aquesta convocatòria han sofert modificacions.


El podeu escoltar en directe cada dimarts de 3 a 4 de la tarda a GironaFM 92.7 o a través d'internet en directe o per podcasts.


https://www.mixcloud.com/gironafm/blanc-sobre-blanc-180521/

 

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner