FCC-Segell-banner4
Inscripcions a l\'Escola Municipal d\'Art

Notícies

Inscripcions a l'Escola Municipal d'Art

bonart girona - 29/06/19
La-Galeria-201602-recursBanner-Ilse-Bing-180x180px_v1-cat
El  dilluns 1 de juliol comença el període d’inscripcions a l’Escola Municipal d’Art i al mòdul 1 de l’Aula d’escriptura per al curs 2019-2020.

Enguany, l’Escola Municipal d’Art torna a oferir una variada programació de tallers i monogràfics, a més del projecte per a infants i joves emaXics. Els tallers artístics, de durada anual o semestral, permeten l’accés a una disciplina artística des d’un nivell inicial fins a un nivell avançat, amb professors que, al mateix temps, són artistes, la qual cosa ofereix una experiència docent i cultural singular i afavoreix uns tallers més interessants des del punt de vista educatiu i cultural. L’oferta formativa per el curs 2019-2020 és de tallers de ceràmica, dibuix, escultura, gravat, serigrafia, xilografia japonesa, pintura, anatomia artística, tapís i joieria. A més, l’Escola també ofereix cursos monogràfics amb propostes singulars que permeten complementar la docència dels tallers i descobrir altres disciplines artístiques o artesanals; aquesta formació té una durada més reduïda i intensa.

Les preinscripcions pel curs 2019-2020 a l’Escola Municipal d’Art es poden fer electrònicament des del web  www.girona.cat/inscripcions de l’1 al 30 de juliol. El 31 de juliol es procedirà al sorteig de places. El curs començarà el 16 de setembre de 2019 excepte el taller de tapís que ho farà a l’octubre. A la pàgina d’informació general sobre l’EMA www2.girona.cat/ccm/ema hi ha tots els detalls sobre el procediment d'inscripció.

El dibuix que il·lustra la campanya de preinscripcions d’enguany l’ha realitzat l’alumna de dibuix de l’EMA Mireia Gros Holguera.

Oferta formativa i inscripcions a l’Aula d’escriptura

L’Aula d’escriptura és un itinerari de formació en lectura i escriptura de l’Ajuntament de Girona que va néixer fa sis anys en el marc de l’Escola Municipal d’Humanitats. Al llarg de quatre mòduls l’alumne rep formació en escriptura i un bon acompanyament en la lectura de grans clàssics de la literatura universal amb professors i escriptors de reconegut prestigi. L’itinerari formatiu compta amb quatre mòduls quadrimestrals que duren dos anys escolars, on l’alumne pot escollir especialitzar-se en prosa o poesia. El 4t mòdul es completa amb l’elaboració d’un projecte literari propi amb l’acompanyament personalitzat d’un tutor.

L’Aula és un espai obert a tothom a qui li agradi escriure perquè pugui trobar i compartir l’afició per l’escriptura i millorar les seves habilitats a l’hora d’enfrontar-se al full en blanc. Ja fa uns anys que la proposta omple un forat formatiu en escriptura i lectura que hi havia a la ciutat. Gràcies al seu èxit, ja són gairebé 900 els alumnes que han acabat la seva etapa formativa a l’Aula.

El període d’inscripcions per a la seva setena edició comença l’1 de juliol a través del webwww.girona.cat/aulaescriptura_inscripcions. Al web de l’Aula d’escriptura www.girona.cat/aulaescriptura es pot trobar més informació sobre els continguts acadèmics, així com mostres del treball que s’hi realitza.

La campanya d’inscripcions d’enguany l’ha dissenyat Marta Montenegro fent una al·lusió a l’“addicció sana” de totes les persones a qui els agrada escriure.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura