FCC-Segell-banner4
S\'inaugura \

Exposicions

S'inaugura "La Comunitat", una exposició col·lectiva i multidisciplinària a la Casa Empordà

BanerVictor04180x180
El 6 de juliol de 2019 a les 12 del migdia s'inaugura l'exposició principal del cicle Empordoneses 2019, a la Casa Empordà de Figueres. Es tracta de "La Comunitat", una mostra col·lectiva i multidisciplinària que ret homenatge a totes aquelles persones que al llarg de les nou edicions anteriors d’Empordoneses  han pres part en alguna de les exposicions i activitats que s’han dut a terme.

L’exposició està presidida per una instal·lació concebuda per Pilar Farrés a partir de fotografies fetes per Àngel Reynal, on  molts d’aquest protagonistes que han format part del cicle han compartit un gest, una mirada, una idea. Al voltant d’aquesta instal·lació es podrà descobrir una tria d’unes quaranta peces seleccionades per la mateixa Pilar Farrés i Enric Tubert, procedents d’alguna de les nou edicions anteriors, les quals ens donaran una idea de l’abast que han tingut les propostes de la multitud d’artistes participants i que actuaran a la manera de balanç.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner