40_MNACTEC_Banner-1280x150

Exposicions

L´Escala: Sopars temàtics de l´estiu a El Molí

bonart - 26/07/11
Seguint la sèrie de sopars temàtics de l’estiu, Fundació Atrium Artis i El Molí de l’Escala elaboren nova proposta que combina art culinari i art plàstic. L’escultura serà el tema d’enguany, proposant resseguir la història de les obres d’art tridimensionals al llarg del temps. Jordi Jacas, xef del restaurant El Molí de l’Escala, fundador dels “Joves Cuiners” i col·laborador entre d’altres de la cuina del “Bulli” de Ferran Adrià, ens elaborarà tot un seguit de plats expressament inspirats en un seguit d’escultures famoses emfatitzant volums, textures, voluptuositats, harmonia, bellesa que ens faran retrocedir en el temps i l’espai. Trobarem en la música, la llum i l’ambientació de la vetllada un apropament a l’esperit de l’escultor present en tots els temps. Gaudirem de projeccions audiovisuals i de les explicacions de la Berta Casas que ens farà un recorregut històric de l’evolució de l’escultura, des de la prehistòria als nostres temps. La cuina, considerada en aquests moments art en majúscules, a través del maridatge conceptual amb l’escultura, aconseguirà un acte creatiu sublim. Durant l’àpat, Jordi Jacas, ens relacionarà els plats amb les creacions escultòriques, destacant una sèrie de valors no només culinaris, sinó filosòfics, i d’una sensibilitat plena de matisos. Paral·lelament s’exposaran a les sales del restaurant obres dels escultors Pep Admetlla, Jordi Amagat, Miquel Ferrino i Marc Padrosa.  
Ver_llover_Bonart_180x180 pxBanner Didier 180 x 180 px

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90