FCC-Segell-banner4
La Fundació Mas Miró planteja un estiu ple d\'experiències úniques

Notícies

La Fundació Mas Miró planteja un estiu ple d'experiències úniques

Revista_Bonart_Banner_180x180px_logoBanner-Flama-180x180px_v1-esp
La Fundació Mas Miró ha posat en marxa una agenda d’activitats programades especialment per a l’estiu. Entre aquestes s’hi troben, a més de les habituals visites al recinte, tallers familiars, un tast de vins, espectacles musicals, visites teatralitzades i sopars nocturns, entre d’altres. 

Tot i que l’estiu passat el Mas Miró ja va oferir alguna activitat més enllà de les visites habituals, enguany la Fundació ha volgut ampliar la seva programació d’estiu i ha previst una trentena d’activitats que es duran a terme fins el 31 d’agost de 2019.

Una de les novetats que s’estan oferint des del mes d’abril són les visites teatralitzades. Un format de visita on els participants poden conèixer la màgia de Mas Miró acompanyats pel seu masover, qui els explicarà anècdotes curioses viscudes per Joan Miró durant les seves estades a Mont-roig. S’oferiran tots els dissabtes fins el 31 d’agost. 

Altres novetats de la programació d’estiu són un taller per descobrir Mas Miró en família, o una de les cites del cicle “Divendres divins” que organitza la D.O Catalunya juntament amb el Departament de Cultura de la Generalitat. Aquest acte inclou un tast de vins als jardins del Mas, la visita a l’espai i un espectacle musical. 

Una de les experiències que més èxit van tenir l'estiu passat van ser "Les Nits del Mas Miró". Enguany aquest cicle d'activitats nocturnes s'amplia i es diversifica amb tres propostes el 8, 9 i 10 d’agost. Aquestes inclouran una visita nocturna al mas, un sopar als jardins i una activitat complementària segons la temàtica triada. La primera d’aquestes activitats nocturnes, “Miró i la música”, preveu, a més del sopar sota les estrelles, una visita singular musicalitzada i la presentació del llibre “Miró&Music” a càrrec del seu autor, Joan Punyet Miró, nét de l’artista. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner