banner-elscatala-817x88px
La Col·lecció Sáragga: Sotheby’s subhasta els cotxes més curiosos del món

Mercat de l'art

La Col·lecció Sáragga: Sotheby’s subhasta els cotxes més curiosos del món

Baner_StellaRahola_Bonart_360x356Eude, generic
RM Sotheby’s subhasta, sense reserva, els cotxes únics i exclusius de la Col·lección Sáragga en una localització tan meravellosa com és Comporta, Portugal, el 21 de setembre de 2019. Molts dels 130 automòbils que conformen la col·lecció, adquirida per l'entusiasta col·leccionista Sáragga, són peces extraordinàries de col·lecció amb increible procedència portuguesa que atrauran tant a col·leccionistes locals com internacionals.

Entre els lots més interessants s'hi troba un Porsche 911 Carrera 2.7 RS Touring de 1973 que ha romàs a Portugal des de 1975. Aquest icònic exemplar bellament restaurat de la tercera sèrie conserva el motor i la caixa de canvis originals i és uno dels cinc Signal Orange (1414) amb l'interior revestit en cuir sintètic negre. Un certificat oficial de Porsche indica que el cotxe estava equipat de fàbrica amb sostre solar elèctric, reposacaps, vidreos polaritzats i un estèreo Blaupunkt.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021