FCC-Segell-banner4
Comité de selecció d\'Art Madrid 2020

Certàmens

Comité de selecció d'Art Madrid 2020

bonart madrid - 06/07/19
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021BONART 180 X 180 PX_
Com cada any, Art Madrid compta amb un Comitè de Selecció encarregat d'avaluar les sol·licituds de les galeries interessades a participar en el programa general de la fira. L'equip està format per professionals de reconegut prestigi en el sector de l'art contemporani amb una varietat de perfils que reflecteix la diversitat del teixit cultural actual. Des de comissaris, crítics, passant per representants de l'àmbit de les galeries, la comesa d'aquest equip és analitzar el contingut de les propostes presentades i seleccionar aquelles que ofereixin, per al conjunt de la fira, els projectes més innovadors, solvents i de més alta qualitat artística en un procés que té en compte, no només la trajectòria de les galeries que es presenten i el seu acompliment professional, sinó també la coherència del programa expositiu per a la fira, la carrera dels artistes presentats, o la seva consideració en el panorama creatiu contemporani actual nacional i internacional.
El treball constant d'Art Madrid per millorar la seva proposta expositiva s'ha fet notar en els últims anys. Com Alfonso de la Torre assenyalava respecte a l'edició anterior, la fira es caracteritza "per un notori rigor de la selecció de galeries i les propostes (...). Propostes innovadores i rigor, sense excloure l'emoció per què no, han demostrat ser suport de les idees d'un renovat Art Madrid".

El 2020 Art Madrid torna a comptar amb el encertat criteri d'Àngel Samblancat, Alfonso de la Torre, Carlos Delgado Majordom i Javier López. A aquest planter se sumen aquest any Aurora Vigil-Escalera i Fernando Gómez de la Cuesta.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells