banner-elscatala-817x88px

Notícies

Barcelona: Les males influències, cicle d´activitats de la Sala d´Art Jove

bonart - 27/11/11
BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180Baner_StellaRahola_Bonart_360x356
La Sala d'Art Jove de la Generalitat ha programar un cicle d'activitats anomenat Les Males influències amb la participació dels artistes Jose Begega, Marta Burugorri, Abel del Castillo, Laia Estruch, Genderhacker, Núria Güell, Antoni Hervàs, Marla Jacarrilla, Aïda Jordà i Rafa Marcos, Gerard Ortín, Ryan Rivadeneyra, Nicolás Rojas, Carlos Valverde; comissaris,  Azotea (Ane Agirre i Juan Canela), Alexandra Laudo [Heroínas de la Cultura] i Julieta Dentone i convidats especials:  Mery Cuesta i Eloy Fernández-Porta.

El cicle d'activitats Les Males Influències parteix d'un interès per conèixer el tipus de relació que els creadors estableixen amb les manifestacions i els materials d’altres autors –ja siguin artístics o d’una altra índole– i, per extensió, la voluntat de reflexionar sobre la manera com ens aproximem a la producció cultural, tot explorant les poroses connexions existents entre fenòmens com ara la cita, la referència, el plagi i l’apropiació. L’apel·lació a les “males influències” denota una voluntat de donar cabuda a la investigació d’aquells referents menys canònics o academicistes, així com al requeriment d’articular-los en un marc d’interpretació poc convencional.

Les males influències es construeix a partir d’una invitació adreçada als artistes de la Sala d’Art Jove seleccionats en la convocatòria d’enguany: la de construir una proposta amb relació a algun o alguns referents que hagin estat importants en el seu treball artístic. La invitació, a més, requeria que aquesta proposta s’articulés segons un format concret dels tres plantejats com a posibles: com a visita a un indret específic, com a trilogia audiovisual o com a càpsula radiofònica.

El cicle inclou tres activitats, que tindran lloc durant els tres primers dissabtes de desembre, i dues de les quals comptaran amb la participació de convidats especials.

Dissabte 3.12.11, 20 h. Centre Cívic Urgell: Videografies: Trilogies audiovisuals comentades amb la participació especial d'Eloi Fernández-Porta.

Dissabte 10.12.11, 11 h. Punt de trobada: FFCC Pl. Catalunya: Cartografia: Ruta per Vallvidrera + paella al berenador de Les Planes. Punt de trobada: entrada de l'estació dels FFCC de Plaça Catalunya, davant del Zurich.

Dissabte 17.12.11, 21 h. Fabra i Coats: Radiofonies: Programa de ràdio en directe i festa de clausura, amb la participació especial de Mery Cuesta.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner