FCC-Segell-banner4
L\'empresa Croquis Dissenys Muntatges i Realitzacions és el guanyador per a la redacció del projecte museogràfic del Museu del Barroc

Notícies

L'empresa Croquis Dissenys Muntatges i Realitzacions és el guanyador per a la redacció del projecte museogràfic del Museu del Barroc

Claustre del Museu del Barroc de Catalunya, Manresa.
La-Galeria-201602-recursthumbnail_arranzbravo. general 04-2014
L'empresa Croquis Dissenys Muntatges i Realitzacions SA ha resultat la guanyadora del concurs per la redacció del projecte museogràfic del Museu del Barroc de Catalunya, Museu de Manresa.

Croquis Dissenys Muntatges i Realitzacions és una empresa especialitzada en projectes museogràfics i expositius de Barcelona. Va néixer el 1980 i ha participat amb exposicions temporals en diferents museus com el Nacional d'Art, l'Etnològic, el d'Olot, entre molts altres.

El procés de selecció del concurs ha estat de 8 mesos i s'han presentat un total de 14 aspirants. El jurat ha deixat constància de l'alt nivell dels participants i la dedicació dels quatre finalistes.

És així que es formalitzarà el contracte perquè l'empresa pugui desenvolupar la proposta presentada per potenciar el futur museu.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura