FCC-Segell-banner4
L\'Escenari Joan Brossa presenta la temporada amb el nou director artístic Marc Chornet

Notícies

L'Escenari Joan Brossa presenta la temporada amb el nou director artístic Marc Chornet

bonart barcelona - 14/07/19
180x180Eude, generic
La programació 19-20 de l'Escenari Joan Brossa treballa sota el lema #SomBrossa tot deixant que Joan Brossa ens il·lumini i influeixi tota la temporada I la primera manera com Brossa ens pot influir és ensenyant-nos a mirar. A mirar el present, rellegir la realitat i imaginar totes les opcions que aquest ens ofereix. Mirar una A,  i ser capaços de descobrir que, si la girem, hi podem veure un cap de brau. Mirem el present, capgirem-lo i descobrim-hi futurs possibles. I aquest és el gran fil conductor de la temporada 2019-20.

Existeix un futur possible per al nostre món? La Greta Thunberg i les generacions de nens i adolescents ens diuen que no, que ens hem de posar a treballar des de ja per a revertir la situació. A ells també els volem d’espectadors i per això volem sentir-nos part de la seva lluita. Les eines que des de l’Escenari Joan Brossa podem posar al seu servei són el teatre, el circ, la dansa, la paraula… la poesia escènica, al cap i a la fi.

La programació pivota sobre 7 cicles:

#FutursBrossa Començarem la temporada amb una sèrie d’espectacles que explícitament volen fer-nos pensar sobre la idea del FUTUR. Al setembre iniciarem la temporada amb 'El Futur' de Joan Yago i a la Sala Palau i Fabre gaudirem d'una declaració d'intencions 'Flors Carnívores' un text d'Anna Maria Ricart i dirigit per Marc Chornet tots dos textos reflexionen sobre el futur. A l'octubre gaudirem d'un resum dels 15 de carrera de Roger Conesa amb 'FACK15ANYS' i la Susanna Barranco ens presentarà el seu últim espectacle 'Accions de Resistència'

#CartografiesBrossa engloba 4 espectacles que ens fan viatjar. Començarem amb la sessió única de'Cartografía de una desaparición' de Sergio Blanco i dins del Simposium Internacional Joan Brossa, tot seguit gaudirem de les reposicions de 'Mexicatas' de Sergi Belbel i 'Bollywood, Bombay, Barcelona' totes dues van ser un èxit la temporada passada. Finalment la Cia. La Niña Bonita ens presentarà 'Montag451' basat en el llibre Faranheit451.

#ParateatralsBrossa a Joan Brossa li agradaven les arts parateatrals i per això tenen un pes important dins la nostra programació. El Hausson ens portarà un nou espectacle de màgia de prop 'El Saló de les Meravelles';  Per nadal el Mag Selvin ens porta la ventrilòquia amb ' Ni Si, Ni-Nots', torna la Pepa Planaamb la seva mirada més feminista del clown amb 'Veus que no veus' i pels més nocturns podrem gaudir de sessions vingudes des de Tarragona de 'Les Variacions Bildelberg'.

#VirtuososBrossa espectacles que destaquen per la seva virtuositat dels actors en escena. Torna l'èxit temporada rere temporada 'Blanca Desvelada', al febrer podrem veure el text de Berkoff i dirigit per Glòria Balañà 'Decadència'; tot seguit l'èxit de fa quatre temporades protagonitzat per Oriol Genís i dirigit per Jordi Prat i Coll' Vespres de la Beata Verge' i acabarem el cicle amb un text de Marc Rosich i música de Marc Sambola 'Ocaña, Reina de las Ramblas'

#PrimaveraBrossa un mostruari de diferents tendències teatrals actuals on hi formaran part dues peces vingudes de La Planeta;  'Els Somnàmbuls' de Llàtzer García i una nova peça de teatre Verbatim 'Serà el nostre secret' creada per Marta Montiel i Elies Barberà. La diversitat teatral aterra amb 'Alícia, quin país!' d'Emili Corral i finalment Iñaki Garz ens presentarà 'Els Ulls de dalton'.

#JovesBrossa volem apropar-nos als joves amb obres fetes per a ells i amb 'Carrousel' de la Carla Torres on ens apropa als jocs d'adolescents, al més d'abril veurem quin és el valor de la paraula t'estimo segons per on s'envia amb 'Correspodència'  de Jordi Casado i finalment els Friday For Future arriben a l'Escenari Brossa amb les dues peces de 'Greta&Friday d'Albert Mestres i Queralt Riera.

#SomBrossa són propostes que s'impulsen des del Brossa com 'Greta&Friday', l'espectacle de la nostra companyia resident Projecte Ingenu 'Aquest vers és el present' que parla sobre la part més quàntica de Brossa i la reposició de l'èxit del Festival Grec 2019 'Asi bailan las putas' de Sixto Paz produccions.

A la imatge, #Joves Brossa.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-