Expo Josep Coll 2022 baner
La conselleria de Cultura manté el pressupost del 2011

Notícies

La conselleria de Cultura manté el pressupost del 2011

bonart barcelona - 27/01/12
Baner_Esteva_Bonart_360x356thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
El pressupost del Departament de Cultura per al 2012 manté, practicament, la xifra del 2011. Ha patit una rebaixa del 0,3 per cent. El pressupost total del Departament, segons va anunciar el conseller Ferran Mascarell, es de 301,5 milions d'euros. El conseller de Cultura va comparèixer ahir davant la comissió de Cultura i Llengua el Parlament de Catalunya per presentar el pressupost que augmenta un 11,7 per cent la quantitat destinada a la creativitat i redueix les despeses dels grands equipaments (13,4 per cent) i administració (11,4 per cent).

En el decurs de la seva intervenció Ferran Mascarell va concretar que s'ha reduit l'aportació als grands centres culturales, entre ells el Macba i el MNAC. El conseller considera que la retallada provoca una reducció de la programació. Prefereix dedicar els ajuts a la creativitat.

A la imatge, Vicenç Altayó, Ferran Mascarell, Ricard Planas i Daniel Giralt-Miracle durant la presentació del número especial de bonart dedicat al tipògraf Ricard Giralt-Miracle.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1