banner-elscatala-817x88px

Exposicions

Joan Abras exposa "Gran Reserva" al Celler Espelt

bonart vilajuïga - 30/01/12
Banner300x300180x180
El reconegut artista gironí Joan Abras presentarà el proper divendres 3 de febrer a partir de les 8 del vespre la exposició  Joan Abras, Gran Reserva al Celler Espelt de Vilajuïga. Aquesta mostra consta de dotze escultures fetes amb bronze i de vint-i-cinc quadres dibuixats amb la tècnica de l'acrílic sobre fusta i tela, la majoria d'ells d'unes mides de 80 x 60 i de 80 figura.

Abras ha comentat que fa dos anys i mig que està treballant amb aquesta sèrie que tracta basicament el tema del vi, la dona i la terra. Segons l'artista "la primera que vaig fer va ser a unes bodegues de Carruate (Itàlia), a Florència i també a  França i després d'aquesta que organitza el Celler Espelt, anirem a Valladolid i la Rioja".

Tant en les seves pintures com en les escultures ens podem adonar com l'artista sap impregnar l'aire, la llum i els colors de l'Empordà així com també podem veure que la natura a través de les formes. El tema del simbolisme també és un dels grans protagonistes de les seves obres. L'exposició es podrà visitar del 3 al 26 de febrer.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68