FCC-Segell-banner4

Notícies

El dia 11, manifest de "Crits i renou" a favor de l'Espai Mallorca

bonart barcelona - 05/02/12
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura2Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
L’Espai Mallorca és i ha estat un centre de referència de l’activitat cultural a la ciutat de Barcelona. No només per la seva llibreria especialitzada, amb un catàleg ric i singular, únic a la ciutat, sinó per la seva oferta regular d’activitats. Amb una programació ben variada ha donat acollida a músics, escriptors, artistes plàstics, actors, ballarins i a diversos col•lectius. Fa gairebé 15 anys que duu endavant aquesta tasca i just ara, amb l’entrada del nou govern balear i l’excusa de les retallades, es veu abocat a un període d’incertesa: pagaments endarrerits, declaracions ambigües sobre el seu futur, etc.

Per aquests motius Crits i renou demana de manera immediata "la liquidació definitiva dels deutes contrets amb les treballadores i els proveïdors de l’Espai Mallorca. Que el Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears i el Gremi d’Editors de les Illes Balears es pronunciïn clarament sobre les seves intencions en relació al futur de l’Espai Mallorca i que diguin obertament i pública perquè creuen que aquesta inversió no és rendible, si és que així ho creuen. I si no és així, que posin de manifest la seva voluntat de mantenir el projecte endavant amb propostes concretes". Al mateix temps Crits i renou enten que "l’Espai Mallorca té un gran valor extraeconòmic. És un espai de trobada, un espai d’intercanvi d’experiències i un centre de promoció de la cultura. És la veu de molta gent. No es pot deixar perdre un patrimoni com aquest, que ha costat tants anys i tants esforços construir. Seria un acte d’irresponsabilitat imperdonable".

Per les raons exposades, Crits i renou convoca a tothom a una jornada de festa i reflexió el proper dissabte 11 de febrer a l’Espai Mallorca. Hi haurà 11 hores ininterrompudes plenes d’activitats i dinar popular.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat