banner-1280x150-gene

Notícies

Poesia, música i vi per tancar el cicle “Poesia al Claustre" a La Mercè

Poesia, música i vi per tancar el cicle “Poesia al Claustre\
El Centre Cultural La Mercè acollirà el dia 17 de juliol de 2019, a les 21 h, el recital poètic DO del vers al vi i viceversa, a càrrec del cronista Albert Benzekry i del poeta Esteve Plantada. L’activitat de poesia, música i vi tancarà el cicle “Poesia al Claustre”, una iniciativa poètica que ha tingut lloc al claustre de La Mercè els dimecres de juliol d’enguany.
 
La proposta de Benzekry i Plantada consisteix en un recital de poemes a dues veus i piano al voltant del vi i de la cultura vinícola, que neix a partir d’una recopilació de textos clàssics i moderns de tots els temps, i que incorpora comentaris intercalats sobre els textos, els autors i el vi.
 
Josep Pla, Josep Carner, Josep Mª de Sagarra, Marcial, Abu-Nuwàs, Ibn Al-Zaqqaq, Charles Baudelaire, Marià Manent, Joan Vinyoli, Narcís Comadira, Francesc Parcerisas i Vicent Andrés Estellés, són alguns dels autors que es podran escoltar durant el recital amb l’acompanyament d’un petit tast de vi.
 
Enguany és la segona edició del cicle que, com a novetat, incorpora un servei de bar i tapes a partir de les 20 h. L’activitat està organitzada per l’Escola Municipal d’Humanitats de l’Ajuntament de Girona i l’entrada és lliure.
banner-oro-180x180-geneBanner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal