FCC-Segell-banner4
Visita guiada per l\'exposició La Comunitat de la Casa Empordà

Notícies

Visita guiada per l'exposició La Comunitat de la Casa Empordà

Baner_OscarTusquets_Bonart_360x356_v2BONART-180x180-Cervells
Dins el marc d'Empordoneses 2019, l'Ajuntament de Figueres i el Museu de l'Empordà proposen per al 20 de juliol a les 19h. una visita guiada per l'exposició La Comunitat. 

Pilar Farrés i Enric Tubert, creadors i comissaris de l'exposició col·lectiva i multidisciplinària La Comunitat que des del 6 de juliol s'exposa a la Casa Empordà de Figueres, organitzen una visita guiada que comptarà amb la presència d'alguns dels artistes que exposen la seva obra per tal de comentar-la. Es tracta de l'exhibició principal del cicle Empordoneses 2019, que presenta la selecció d'una quarantena de peces de les nou edicions anteriors i una instal·lació de nova creació de títol homònim.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura