banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

Alfred X. Balasch, el pintor de Woody Allen, exposa "Líquid Windows" a La Galeria

Alfred X. Balasch, el pintor de Woody Allen, exposa \
bonart barcelona - 16/02/12

L'espai d'art La Galeria del Consell de Cent, 279 de Barcelona presenta el projecte pictòric  Líquid Windows d'Alfred X. Balasch. El anteriors treballs, Sedimentacions i argentíferes van ser mostrats en escenes de la pel·lícula de Woody Allen, rodada a Barcelona (2008-2009) i al Museu privat La Nao de Llavaneres (2010) i fora de Catalunya, a Lisboa, Porto, Vigo, Lió...

Les obres presentades a l'exposició de La Galeria es desenvolupen a partir d'una certa estratègia de relectura del gest, -en aquesta ocasió oscil·lant, sinuós, que flueix en unes atmosferes aquoses, líquides, on signes de traç dinàmic es mouen descrivint deixants cromàtics en superposicions contínues, de límits imprecisos i vulnerables-, per oposició a les seves anteriors Sedimentacions, amb presència de delimitacions constructives i geomètriques molt contundents originades per la utilització de pintures metàl·liques i una sòlida ordenació dels elements sígnics. Els ambients sedueixen per una subtil fluorescència dels colors que van teixint lliscants fusions transparents, els quals al·ludirien a la indeterminació i volatilitat de l'entorn social i cultural en que ens movem. En aquets treballs subjeu la traducció-estrictament pictòrica- amb la qual Alfred X. Balasch s'aproxima al concepte i reflexions sobre societat i cultura líquida que el pensador social i crític polonès Zygmunt Bauman ha anat aportant en els últims anys a l'anàlisi de l'art i la societat.

L'exposició s'inaugura el 22 de febrer a les 19.30 h. a La Galeria, Consell de Cent, 279 de Barcelona i es podrà visitar fins al 17 de març del 2012.

A les imatges, a dalt fragment de "Marques d'aigua" i a sota, "Suspensió I" i "Esteles II".

canal-mnactec-180-180SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal