FCC-Segell-banner4
Josep Maria Sirvent, XI Premi d\'Arts Plàstiques \

Notícies

Josep Maria Sirvent, XI Premi d'Arts Plàstiques "Xam Rotary Club Palma Ramon Llull"

bonart palma - 11/04/12
Banner-Anastasia-180x180px_v1-catImpremta Pages - banner-180x178
El XI Premi d'Arts Plàstiques "Xam Rotary Club Palma Ramon Llull", premi instituït l'any 2002 per el Club Rotary ha estat aquest any concedit a l'escultor i artista català establert a Palma Josep Maria Sirvent.

Durant l'acte de presentació en què també van estar presents la directora gerent de la Fundació Palma Espai d'Art, Pilar Ribal, el president del Rotary Club, Pere Fornés, la membre del Rotary Club, Maria Ramon i el guardonat Josep Maria Sirvent, el tinent de batle de Cultura de l'Ajuntament de Palma ha posat èmfasi en la gran tasca cultura que realitza el Rotary Club i els seus esforços per recordar la figura de Xam, en l'honor es van instituir aquests premis que s'atorguen honoríficament a tots aquells artistes que per la seva creativitat, compromís i serietat són mereixedors d'aquests guardons. Fernando Gilet es va referir al Josep Maria Sirvent com un artista que no para d'innovar i experimentar amb nous materials i les seues obres "posseïdores de qualitat, força, contundència i expressivitat".

Josep Maria Sirvent, guardonat amb aquest premi, consistent en una reproducció augmentada i de bronze de la signatura de Xam, damunt d'una peanya de metacrilat, ha assenyalat que "encara que sóc català, la meva relació amb aquestes illes prové des de fa més de 26 anys, per la qual cosa la meva carrera escultòrica i artística està íntimament lligada a les Illes. "

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021