Expo Josep Coll 2022 baner
Dimitri Karakostas arriba a 33/45 Gallery

Exposicions

Dimitri Karakostas arriba a 33/45 Gallery

bonart barcelona - 18/05/12
Eude, genericBaner_StellaRahola_Bonart_360x356
Dimitri Karakostas arriba a Barcelona el proper dijous 24 de maig al costat de Sonia per exposar les fotografies del seu projecte Please, Please, Please Let me Get What I Want. Auspiciada per "lamono", la mostra itinerant estarà dos dies al 33/45 Gallery de Barcelona. Dimitri Karakostas és un artista multidisciplinari amb base a Toronto, Canadà. És fotògraf, editor i escriptor, com ell mateix diu, li encanta estar sempre ocupat en diversos projectes alhora. Des del 2009 és el responsable de la publicació independent Blood of the Young Zine, centrada en artistes vinculats al món skate, l'art i la vida urbana.

Es dedica a la fotografia des de 2002 i és un dels fotògrafs més reconeguts de l'escena internacional, transmetent sempre en les seves imatges una gran passió per analògic, l'skateboarding, l'amor, l'amistat i la nit viscuda al límit.

Actualment està treballant en el seu nou llibre, Sometimes I Think of You Everyday. Les fotografies recollides en aquesta publicació són les que realitza amb la seva dona Sònia, amb la qual està exhibint per tot Europa. Ha mostrat la seva obra en galeries i altres espais alternatius de Paris, Stockholm, London, Halle, Houston, Tòquio, Toronto, New York. El seu nom es vincula a publicacions i marques com Dazed and Confused, The Journal, Juxtapoz, MTV, Swatch, Thrasher, Complex, Lomography International.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1