FCC-Segell-banner4
Pilar Álvarez Pablos exposa a la Cambra de la Propietat Urbana

Exposicions

Pilar Álvarez Pablos exposa a la Cambra de la Propietat Urbana

bonart barcelona - 21/05/12
Nial nou-180x178BanerJaumeRiba05
Del 24 de maig al 27 de juliol de 2012 la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona del carrer Princesa, 1-3 de Barcelona presenta la quarantavuitena exposició dedicada a l’artista Pilar Álvarez Pablos, del programa Projeccions.

Projeccions és una iniciativa singular a Barcelona, nascuda el 2003. Es tracta de donar suport, difusió i experiència als artistes novells sorgits de les principals escoles de belles arts de Barcelona (Facultat de belles arts de la UB, escola Massana, escola Llotja, escola Eina), amb les quals s’estableixen uns convenis de col·laboració. Amb un comissariat acurat, el programa Projeccions (recordem que consisteix en unes exposicions individuals dels artistes seleccionats) permet copsar la varietat i qualitat de les propostes dels artistes joves.

L’exposició de Pilar Álvarez Pablos es realitza en conveni amb l’Escola Llotja. Està comissariada per Àlex Mirani. Per Pilar Àlvarez Pablo (Pontevedra, 1967) la diferència entre el món o la consciència dels infants i els dels adults podria ser essencialment aquesta: els nens viuen fora del temps, en l’atemporalitat, en el lloc del mite. Pilar Álvarez explora el seu sentit i el seu misteri amb una personal iconografia on es proudeixen relacions insospitades. Plàsticament, Pilar Álvarez combina diferents tècniques, particularment amb el gravat i la litografia i juxtaposa diferents registres estilístics: la gestualitat, la figuració realista i el pop cinematogràfic. Les seves obres funcionen com fragments de narracions o, millor, com visions, flaixos de significat, com enigmes intrigants. Pinotxo, la Caputxeta Vermella, Alícia, es troben en un mateix escenari, es confonen i ens condueixen un  possible coneixement xifrat del nostre subconscient

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021