Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

La mostra col·lectiva 'Aposteriori 2.0' a La Societat de l’Amistat de Cadaqués

La mostra col·lectiva \'Aposteriori 2.0\' a La Societat de l’Amistat de Cadaqués
bonart cadaqués - 26/07/19

La Societat de l’Amistat de Cadaqués acull la mostra col·lectiva  a posteriori 2.0 formada per cinc artistes que resideixen o treballen a Cadaqués. Amb el tema de ‘Visions, natura i màquines’ la mostra inclou aquarel·les en paper; combinacions de tècniques tradicionals d'impressió en paper, així com impressions digitals en vidre.

El fet d'estar molt a prop de la natura, treballant a Cadaqués, fa que aquesta proposta mostri una àmplia gamma d'idees expressives inspirades en els diferents antecedents personals dels artistes participants que són Michael Chanarin, Jordi Pagès, Suse Stoisser, ArvonWellen i Daniel Zerbst.

Si bé la ciència i la tecnologia han millorat molt els estàndards de vida, els canvis ètics i morals no són necessàriament part d'aquests avenços tecnològics; i la recerca d'una "societat més humana" pot contrastar amb el món de la producció en massa i de la comunicació. Per a molts artistes i poetes, la tensió que hi ha entre el món dels nombres i el món natural és un potent calder de creativitat. L'art visual, l'escriptura creativa i la poesia, així com la filosofia, amb un enfocament més general, serveixen per analitzar les nostres motivacions i poden especular sobre les interpretacions.

A la imatge, detall d'una peça de ArvonWellen.
inclassificablesSS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal