FCC-Segell-banner4
Sessió fotogràfica del projecte \

Notícies

Sessió fotogràfica del projecte "Empordoneses" a Roses

q2w-MKl4thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Aquest any 2019 Empordoneses arriba a la desena edició. En motiu de l’efemèride, Ca l'Anita de Roses ha creat una instal·lació artística que porta per nom 'La Comunitat' i que està protagonitzada per un recull fotogràfic de totes les persones que al llarg dels anys han format part del cicle d’una forma o altra (artistes, tècnics, patrocinadors, públic, escolars, etc.).

Per tal d’aconseguir les fotografies d’aquesta instal·lació que es presentaran la propera tardor a la sala d'exposicions de Ca l'Anita, a Roses, organitzen una sessió fotogràfica el dia 31 de juliol de 2019 d'11 a 14h.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner