FCC-Segell-banner4
Escultura de l’artista Albert Pinya al Bosc urbà

Notícies

Escultura de l’artista Albert Pinya al Bosc urbà

Impremta Pages - banner-180x178Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
El tinent d'alcalde de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera i l'artista Albert Pinya, acompanyats de la Coordinadora de Cultura, Francisca Niell i del director general de Promoció i Difusió Cultural, Marcos Augusto, han visitat els tallers on s'està acabant de produir l'escultura "Núvol", dissenyada per Albert Pinya.

Aquesta obra s'ubicarà al Bosc Urbà de Palma, un dels projectes urbanístics més singulars de ciutat, ja que es recupera l'antic Canòdrom en forma de Bosc Urbà, convertint-se en un espai destinat especialment a joves i famílies per la seva proximitat a diferents centres d'ensenyament.

Aquesta obra aportarà un valor afegit al projecte, gràcies a la qualitat de Pinya. "Es tracta d'un artista que ha destacat en el panorama artístic per l'originalitat i diversitat de la seva obra, creant un llenguatge propi que el fa únic. La seva feina és un continu investigar i crear noves vies per comunicar-se amb l'espectador, especialment des de la ironia i la diversió", ha explicat el regidor de cultura, Antoni Noguera.

L'obra "Núvol" s'integrarà al paisatge del bosc com un element més però alhora, per la seva forma i color captarà l'atenció de l'espectador i el convidarà a un passeig per la natura. Amb la instal·lació d'aquesta nova escultura s'obri un nou itinerari artístic i cultural a la ciutat. Això permetrà reconsiderar la reubicació d'algunes escultures que actualment estan distribuïdes per indrets de Palma.

L'escultura té unes dimensions de 5 x 3,8 x 1,2 metres i la inversió en materials per producció, transport i instal•lació per part de l'Ajuntament és de 16.843,20 €. 
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura