FCC-Segell-banner4
La llum i la fúria de Rubén Rodrigo a la Galeria Fernando Pradilla

Exposicions

La llum i la fúria de Rubén Rodrigo a la Galeria Fernando Pradilla

Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2Impremta Pages - banner-180x178
La  galería Fernando Pradilla de Madrid romandrà oberta durant el mes d'agost de 2019 amb l'exposició de Rubén Rodrigo La luz y la furia. Obrirà d'11 a 21h. i tancarà els dissabtes i els diumenges.

El color, com el tacte o l'olor, evoca. El color remet a un tipus de memòria que va més enllà del fet pictòric. Rubén Rodrigo a través de la seva obra desplega petjades de coloració, suggerències, elucubracions sobre la superfície a través d'un procés serè i translúcid.

Els seus quadres són grans masses d'oli reabsorvides en una tela prèviamente impresa amb un to; un joc visual de juxtaposicions, capes que van conformant delicades articulacions i inflexions d'una coloració aparentmente pura.

Les contaminacions progressives del color quan es relacionen amb els seus semblants, complementaris o directament contraris fomenten que apareguin intuïcions. Un tractament orgànic que testimonia el que la biologia demostra, que la vida es desenvolupa en la mescla.

D'altra banda, la Galeria Fernando Pradilla té un altre dels seus artistes, Alberto Baraya, en una exposició col·lectiva titulada Mesuras a la Fundació Cerezales Antonino y Cinia a León, del 28 de juliol al 17 de novembre de 2019.

 

 
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021