JP_Bonart-1280x150px-Online-

Certàmens

69 Festa del Càntir

69 Festa del Càntir
Com cada 4 d'agost, per la diada de Sant Domingo, Argentona celebra la seva Festa Major i amb ella la Festa del Càntir amb activitats per a tots els públics relacionades amb el món del càntir, com la Posta i Benedicció del Càntir de l'anyl'Aixecada de càntirs i la seva cada cop més participada rèplica infantil, l'Aixecadeta, entre d'altres.
El càntir del 2019 ha estat dissenyat per Miguel Milá, una de les firmes més prestigioses del disseny català i europeu. Per la producció s'ha comptat amb un grapat d'artesans sense els quals no hauria estat possible aquest càntir: les maquetes inicials les ha fet Jordi Cases de Sant Pere de Vilamajor, el model, la matriu i els motlles han estat realitzats al taller de Claudi de José de Montgat. La producció l'han fet Gómez y Gómez Artesanos, de Caldes de Montbui i la Direcció de producció i coordinació ha anat a càrrec de Quim Larrea.
El càntir es podrà adquirir al preu de 23 euros després de la seva benedicció a la parada del costat de la font i durant els dies de la Festa Major 4, 5 i 6 per la tarda de 18 a 21h, a la parada que hi haurà al Carrer Gran, davant de la Biblioteca. Tant abans com després de la Festa del Càntir es vendrà, fins a esgotar les seves existències, al Museu del Càntir. 
Eude, genericGC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88