Coincidint amb el seu centenari, la Casa Milà, coneguda tradicionalment com la Pedrera, disposa d’un nou espai gastronòmic situat a l’entresol d’aquest emblemàtic edifici del Passeig de Gràcia de Barcelona. El Cafè de la Pedrera recupera l’esperit obert a la ciutat de les antigues fondes, una invitació per prendre un cafè, fer l’aperitiu, dinar, berenar, sopar o fer una copa. Un nou ambient on els barcelonins i visitants podran gaudir pausadament de l’arquitectura gaudiniana i assaborir o descobrir la gastronomia de Barcelona i la cuina del país. Laie és l’empresa que gestiona aquest espai. El seu equip de cuina, liderat pel xef executiu David Agut, ha dissenyat la carta amb l’assessorament de la Fundació Alícia, centre de recerca en cuina i cultura de l’alimentació, amb vocació social i que depèn de la Fundació CatalunyaCaixa. La carta del Cafè de la Pedrera és un recull de la tradició culinària de la ciutat, especialment la Barcelona Modernista, i un aparador amb els plats més emblemàtics de la cuina catalana.