Balclis celbra que ha venut centenars de lots a museus nacionals i internacionals. El Museu del Prado, el Museu Nacional d'Art Reina Sofía, el MNAC i el Museu de Belles Arts de València, entre d'altres, han realitzat algunes de les seves compres més importants en Balclis.
El Museu Reina Sofia comprà el 2014 una obra d'Antoni Garcia Lamolla, un dels principals pintors del surrealisme espanyol, juntament amb Dalí i Miró. A causa de la Guerra Civil Espanyola, el pintor i escultor va interrompre la seva producció d'avantguarda, d'aquesta manera oli rar i únic. La producció en aquesta època era molt reduïda i per això l'Estat espanyol va adquirir aquesta impressionant obra de 1935, actualment es exposada al Museu Nacional Reina Sofia.
El Museu Nacional de Ceràmica, adquirí el 2015 algunes peces. La ceràmica de reflexos metàl·lics és un material molt característic dels segles XVI, XVII i XVIII. Tendeixen a ser fràgils, i avui dia trobem pocs exemples. Per aquesta raó, sempre són peces molt sol·licitades per a les col·leccions d'arts decoratives. És el cas del Museu Nacional de Ceràmica, que va adquirir per intercessió del Ministeri de Cultura aquest curiós especier de Manises del segle XVII.
El Museu d'Amèrica comprà un lot el 2011. Es tracta d'una tempera mexicana del segle XVII venuda a l'estat espanyol. En aquest cas, l'interès d'aquesta peça va ser el conjunt sobre la Vida de la Verge, dividida en diferents suports. Museu Americà de Madrid tenia tota la col·lecció però falten algunes parts (dues d'elles subhastades a Balclis). Finalment van adquirir aquesta obra, completant parcialment aquesta magnífica història sagrada.
El Museu Reina Sofia adquirí el 2015 obra de l'escultor Eudald Serra. Considerat un pioner en la guerra civil espanyola pel seu estil surrealista. Aquesta escultura té influències i trets propis d'un artista que es va moure entre les escultures antropològiques i l'organicisme. Per aquest motiu, entre d'altres, el Museu Nacional Reina Sofia va adquirir aquesta obra d'art per les seves col·leccions.
El Museu del Vestit comprà el 2012 un braçalet amb el marc d'imatge medalló, del tercer quart del segle XIX, va ser adquirit pel Museu del Vestit per completar algunes de les diferents col·leccions sobre l'època romàntica.