FCC-Segell-banner4
Tribeca a la Nit de l\'Art amb Orellana, Vidal i Angrill

Notícies

Tribeca a la Nit de l'Art amb Orellana, Vidal i Angrill

bonart palma - 16/09/12
La-Galeria-201602-recursBanner-CMW-180x180px_v1-esp
Amb motiu de la Nit de l’Art de Palma del proper 20 de setembre se celebrarà una exposició independent a la cantonada del carrer Sant Feliu amb Sant Gaieta. Tribeca Concep Store presentarà des de les 20 h. fins a la mitjanit el treball de tres joves artistes de l'escena palmesana que combinen els conceptes de disseny, moda i noves tendències: Amadeo Orellana, Bàrbara Vidal I Oriol Angrill Jordá.
Amadeo Orellana treballa amb el collage amb imatges de revistes de moda. Bàrbara Vidal és fotògrafa de moda. Oriol Angrill és il·lustrador. Ha exposat recentment a Intersecció Art, La parada dels monstres, Pell de Gallina i en l'Armari del Puro. El concepte que reuneix aquests tres treballs és la sinestèsia de les emocions. Les imatges seleccionades projecta una explosió de sensacions visuals i
auditives. El treball dels tres joves artistes ha estat seleccionat pels representants de l'empresa alemanya Mooia Sound System per presentar el seu nou suport expositiu pel seu dinamisme, frescura i originalitat. Mooia és un nou mitjà tecnològic que combina imatge i so d'alta qualitat.

Et poden
Interessar
...

817x68