FCC-Segell-banner4
VII Biennal d’Art Riudebitlles, obra sobre paper

Certàmens

VII Biennal d’Art Riudebitlles, obra sobre paper

bonart sant pere de riudebitlles - 25/10/12
Eude, genericBaner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
El divendres 26 d’octubre s’inaugura la VIIè edició de la Biennal d’art Riudebitlles, d’obra sobre paper. Com ja és tradició, les obres seleccionades s’exposaran a les entrades de les cases i edificis emblemàtics del Barri Vell de Sant Pere de Riudebitlles, entre els quals HD Riudebitlles–art i allotjament. La mostra seguirà un itinerari que parteix de la plaça de l’Ajuntament cap al carrer Major fins al casal dels Marquesos de Llo i l’antic molí paperer de cal Ròmul; carrer de Baix, carrer dels Quadres i plaça de l’Església, on tindrà lloc el lliurament de premis i un concert a càrrec de l’Enric Alegre Perdiu Grouse Band. Les 50 obres exposades, que han estat recollides en el catàleg de la VII Biennal, es podran visitar fins al diumenge 28 a les 2 del migdia.

Donada la tradició paperera de Sant Pere, que compta amb nou molins paperers del segle XVIII, la Biennal està dedicada a obra sobre suport de paper o que utilitza el paper com a matèria primera. La voluntat dels organitzadors és d’apropar l’art contemporani i la creativitat artística al Penedès i de potenciar, alhora, el Barri Vell de Sant Pere, antiga vila closa d’origen medieval.

La convocatòria ha tingut ressò nacional i internacional, i s’hi han presentat artistes procedents dels Estats Units, Àustria, Espanya, Bèlgica, França, Suïssa, Marroc i Catalunya. Com a complement de la mostra, el dissabte 27 d’octubre, de 6 a 8 del vespre, hi haurà actuacions musicals en diferents indrets de l’itinerari de la Biennal. El diumege 28, a les 12, es farà un recorregut d’art infantil i un Glop d’art en què es podran degustar vins del Riudebitlles. HD Riudebitlles participa en totes aquestes activitats.

 

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner