banner-elscatala-817x88px
Swab Barcelona escalfa motors per a la seva pròxima edició

Certàmens

Swab Barcelona escalfa motors per a la seva pròxima edició

Helena Vinent, La Escocesa, Barcelona. Swab Ephemeral 2021.
Baner_Subirachs_Bonart_360x356Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
El pròxim 7 d'octubre, Swab Barcelona donarà la benvinguda a 80 galeries locals i internacionals que portaran al Pavelló Italià les últimes tendències de l'art contemporani.

La fira presenta el seu Programa General que, com cada any, compta amb galeries locals com ADN Galería, Galería Senda, Ana Mas Projects, entre altres, i expositors internacionals.

Paral·lelament presenten Swab Emerging, la subsecció del Programa General dedicada a les galeries de menys de cinc anys com Selenas Mountain, Andrea Festa Fina Art, entre altres. També incorpora Focus LATAM, una secció comissariada per Santiago Gasquet, on presentaran les propostes més emergents de l'escena contemporània llatinoamericana: Arte Galería, Constitución, Margen, Moria Galería, Selvanegra Galería i Vigil Gonzales. Aquestes exploren temes socials.

Swab presenta cada any programes com Video Box, aquest cop centrat al Carib, on exposa 5 projectes audiovisuals sota el tema "Emotional Landscapes". També el programa se centrarà en Europa de l'Est, portant a Barcelona sis projectes emergents que exploren el món post pandèmia des de la visió d'artistes joves. La fira també seleccionarà a quatre propostes performatives que es realitzaran en quatre galeries barcelonines durant les dues setmanes prèvies a la fira. A més d'exposar moltes altres seccions i propostes innovadores.

El programa de Swab Barcelona es durà a terme del 7 al 10 d'octubre de 2021.

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner