FCC-Segell-banner4
José Luis Ceña a la Galeria Dionís Bennàssar

Exposicions

José Luis Ceña a la Galeria Dionís Bennàssar

Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWEude, generic
Del 17 d'agost fins el 12 de setembre de 2019, la Galeria Dionís Bennàssar, al carrer Antoni Maura, 11, de Pollença, acull l'exposició Overwater. 

José Luis Ceña Ruíz (Málaga, 1982) és llicenciat en Belles Arts per la Universitat Complutense de Madrid, ciutat on viu des dels 15 anys. La seva formació en gravat i disseny gràfic el permet investigar sobre recursos i eines que, tot i que són aliens a la pintura tradicional, incorpora al seu procés creatiu i doten l'obra d'una plasticitat especial.

La seva temàtica és figurativa i intimista de moments quotidians. Ceña captura instants fugaços que expliquen històries properes i familiars, tot i que emmarcades en escenaris plens de misteri. Empra colors vibrants i valents i textures amb les quals desconceptualitza la llum per donar-li un sentit d'ordre.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021