FCC-Segell-banner4
Carme Sanglas i Pep Camps a la Canònica de Vilabertran

Exposicions

Carme Sanglas i Pep Camps a la Canònica de Vilabertran

Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaNial nou-180x178
Diàlegs: Pintura, música i patrimoni és un cicle estival que uneix tres puntals de la cultura, la pintura, la música i el patrimoni, a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran. Des de fa 27 anys, en aquest espai, hi té lloc la Schubertíada, un festival internacional dedicat al món del lied romàntic i a la música de cambra.

Per cinquè any consecutiu, s'hi realitza paral·lelament una exposició de pintura contemporània a cura del Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona.

El poemari "Tot és ara i res" que Joan Vinyoli va escriure a Begur el 1970 ha inspirat el títol d'aquesta exposició. En aquest llibre, el poeta ens parla, igual que ho fan Pep Camps i Carme Sanglas, de l'afany de transcendència en relació a allò físic i quotidià. Tot i que cadascun dels dos pintors aborda al tema des d'un punt de vista diferent, veiem com ambdós recorren a un llenguatge simbòlic de base figurativa.

El  19 de juliol a les 19 h s'inaugura l'exposició El Cos, El Pa, El Poder i El Coneixement en la qual Pep Camps descriu el que és ineludible, important i sublim en aquest món i estableix connexions entre elements terrenals i absoluts. Per la seva part, amb la mostra "Un món silenciós" Carme Sanglas ens obre el seu univers sensible i representatiu a través del qual enalteix el que és primari per il·luminar el que és profund i gairebé creença.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021