FCC-Segell-banner4
Roger Ackling a la Galeria Elvira González

Exposicions

Roger Ackling a la Galeria Elvira González

bonart madrid - 19/12/12
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La Galeria Elvira González, del carrer General Castaños, 3 de Madrid presenta fins al 12 de gener del 2013 Inside Out: Outside In, la tercera exposició individual a la galeria de l'artista Roger Ackling (Isleworth, Regne Unit, 1947), que constitueix a més l'exposició número 170 de seva carrera artística. La mostra recull aproximadament seixanta petites peces realitzades recentment.

Roger Ackling porta més de quaranta anys creant les seves obres mitjançant el mateix mètode. A través d'una petita lupa de mà, concentra la llum solar sobre peces de fusta que va trobant en els seus passejos per la naturalesa. Amb aquesta tècnica, la superfície de la fusta queda traçada amb solcs i formes, fruit del feix de llum que la crema. Així, és l'energia solar la que crea un dibuix en relleu sobre elements de fusta que tenien algun ús previ, però que en algun moment van ser rebutjats.

L'artista treballa en contacte directe amb la natura i no en un estudi. Només, assegut directament sobre la terra, amb el sol a l'esquena i sostenint a la mà esquerra la peça de fusta i en la dreta la lupa, concentrat únicament en la seva obra, no hi ha pensaments que li ocupin, el món exterior deixa d'estar present. És en aquest moment solitari i únic quan entra en contacte directe amb la seva obra dotant d'existència.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021