FCC-Segell-banner4
Maria Alzamora i Azucena Moya guanyen la Beca de Primavera de l\'Escala 2021

Notícies

Maria Alzamora i Azucena Moya guanyen la Beca de Primavera de l'Escala 2021

Guanyadors de les Beques Primavera 2020 i 2021. Ajuntament de l'Escala.
Eude, genericBonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
L'Escala ha presentat els becaris que gaudiran de les beques de Primavera i Tardor. Marc Larré és el becat de l'any passat, no va poder dur-ho a terme a causa de la pandèmia, per això es troba actualment fent la residència a la Casa Forestal de Sant Martí d'Empúries i desenvolupant el seu projecte Contactos.

Les artistes empordaneses Maria Alzamora i Azucena Moya guanyen la Beca Internacional de Primavera de l'Escala 2021, encara que desenvoluparan el seu projecte a la tardor.

El seu projecte de vídeo-dansa, la Maresia, pren com a partida l'olor d'un paisatge i la maresia és un mot inventat que es refereix a l'olor del mar. Evoquen a través del vídeo art i la dansa una atmosfera carregada d'allò que no es veu a través de la pantalla: les olors, la temperatura i la humitat de l'aire... tot allò que reben els sentits i que únicament poden al·ludir a la vista quan es traca d'una imatge, encara que sigui en moviment. També tenen la voluntat de lligar el projecte a les històries de pescadors, llegendes de l'Escala i la mar Mediterrània.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021