FCC-Segell-banner4
La Mostra de Fotoperiodistes Girona 2012 arriba al Casal Cultural

Exposicions

La Mostra de Fotoperiodistes Girona 2012 arriba al Casal Cultural

bonart sant pere pescador - 01/02/13
Baner_Viladot_Bonart_360x356Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
Amb la Mostra de Fotoperiodistes Girona 2012 es vol exposar el treball que durant aquest darrer any ha fet el Col·lectiu de Fotoperiodistes de Girona. Organitzada pel Col·lectiu de Fotoperiodistes de Girona conjuntament amb la Diputació de Girona i els Col·legi de Periodistes de la demarcació de Girona, l’exposició vol aprofundir en el món del fotoperiodisme de proximitat. Vint-i-set professionals d’aquest camp presenten, cadascú, dues imatges: una de tema lliure (tot i que la majoria estan relacionades amb l’actualitat dels darrers mesos) i l’altra, centrada en el seu particular punt de vista sobre un dels motors més importants de les nostres comarques, el turisme.

L’exposició compta amb fotos de David Aparicio, Martí Artalejo, Cèlia Atset, David Borrat, Andoni Canela, Joan Castro, Carles Colomer, Dani Duch, Pere Duran, Agustí Ensesa, Manel Lladó, Roger Lleixà, Marc Martí, Carles Meléndez, Conxi Molons, Josep M. Oliveras, Jaume Purcallas, Aniol Resclosa, Jordi Ribot, Quim Roser, Lluís Serrat, Inma Sainz de Baranda, Tino Soriano, Llibert Teixidó, Robin Townsend, Rosana Vidal i Toni Vilches. Són, en total, 27 fotografies, a través de les quals es plasma la manera de treballar de cada professional i s’aproxima l’espectador a la visió personal que el fotoperiodista té del turisme.

L’exposició es podrà veure al casal cultural de Sant Pere Pescador de l’1 al 27 de febrer, els dilluns, els dimecres i els divendres, de 16.30 h a 20 h.

A les imatges, a dalt, Cèlia Atset. "Lectura d’estiu. Sant Pere Pescador, juliol de 2012". A sota, Agustí Ensesa. "Sol, platja, fred i neu. Calella de Palafrugell, febrer de 2012". 

Ensesa, Agustí-fotoperiodistes 2012

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-