FCC-Segell-banner4
Cicle AA de les Accions Arbar

Notícies

Cicle AA de les Accions Arbar

Baner_SantiMoix_Bonart_180x180Eude, generic
El dissabte 24 d’agost, amb l’asssitència d’unes seixanta persones, han tingut lloc al Centre ARBAR les accions de la tercera i última fase del Cicle AA “Iteracions Relatòries – Ecoestètica Rural”, que ha comptat amb els treballs dels artistes Roc Parés, Mar Serinyà i Noel Tatú.

Fins al dissabte 14 de setembre es podrà visitar al Centre ARBAR l’exposició de les intervencions del cicle “Iteracions Relatòries – Ecoestètica Rural”: A Redós de Roc Parés (Sala del Vi); Dins i fora de la línia per deixar-se ser de Mar Serinyà (Sala de l’Oli); i Von Frisch de Noel Tatú (Cuina).

La conferència commemorativa de l’any Sant de Sant Pere de Rodes a càrrec de Laura Bartoloné Roviras marcarà el final de la temporada d’ARBAR el dissabte 14 de setembre a les 19h.

Els projectes que conformen el Cicle AA “Iteracions Relatòries – Ecoestètica Rural” són A redós de Roc Parés, Dins i fora de la línia per deixar-se ser de Mar Serinyà i Von Frisch de Noel Tatú i consten de tres fases. Una primera fase s’ha desenvolupat durant un llarg període de temps (en alguns casos ha suposat més de 10 mesos de treball i conceptualització) i ha finalitzat el juny de 2019. La segona i tercera fases han tingut lloc el 13 de juliol i el 24 d’agost amb les accions al Centre ARBAR i a la Vinya del Clumet (que es troba molt a prop del Centre ARBAR). 
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021