FCC-Segell-banner4
Stella Rahola exposa a Piramidón dins del Festival \

Exposicions

Stella Rahola exposa a Piramidón dins del Festival "Mirades de Dones"

bonart barcelona - 25/02/13
Nial nou-180x178thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Piramidón, Centre d’Art Contemporani, inaugurarà el dimecres dia 27 de febrer l’exposició Struggle for pleasure, de la jove artista Stella Rahola Matutes (Barcelona, 1980). Es tracta d’una exposició individual que s’emmarca dins del conegut Festival Mirades de Dones, iniciativa a nivell estatal que engloba un conjunt de mostres artístiques realitzades per dones. Rahola, per la seva banda, contribueix amb una fascinant mostra escultòrica custodiada dins l’espai expositiu de Piramidón. La mostra es podrà visitar fins al 12 d’abril del 2013.

Disposats en acumulació, en fal·lible estabilitat, tentinejant o reposats, Struggle for pleasure és una mostra que acull una sèrie de formacions i deformacions materials, en vidre i porcellana, sota una mateixa realitat que orbita entre les càrregues físiques i sensorials.

L’ús de tècniques alternatives i l’aproximació als límits de les possibilitats del material són reptes que se sumen a l’elecció d’aquests; la porcellana i el vidre. Culturalment vinculats a la tradició i a l’artesania, usats per a la producció d’artilugis domèstics, provoquen en l’obra de l’artista una doble reacció de seducció; per una banda, l’herència associada al món domèstic tan lligada a la feminitat i, per l’altra, l’accentuació del seu descontext per tal de reforçar la idea d’inusitat.

A la imatge, "Innerspace" d' Stella Rahola Matutes, 2012, Porcellana i porcellana blava, monococció a 1250ºC.  Nou volums. Cada peça 45 x 45 x 65 cm.  

 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021