banner-1280x150-gene

Exposicions

El Centre Cultural Miramar inaugura una exposició dedicada a Albert Llobet Ascaso 

El Centre Cultural Miramar inaugura una exposició dedicada a Albert Llobet Ascaso 
bonart sitges - 03/09/19

El Centre Cultural Miramar ha inaugurat aquest divendres l'exposició 'Esse' de l'artista Albert Llobet Ascaso que es pot veure fins al 29 de setembre. Una quarantena d'obres, entre pintures de gran format i instal·lacions tèxtils, tenen com a fil conductor la naturalesa i les accions humanes. 

La comissària de la mostra i artista sitgetana, Montse Marcet, ha explicat que l’exposició porta per títol ‘Esse’ que significa l’Essència, l’arrel o el principi. Són pinzellades i formes que expressen l’esclat primer de la vida que neix”. Montse Marcet convida al públic “a obrir els ulls per sentir. Perquè sobretot això és el que ens demana l’art de l’Albert Llobet Ascaso: sentir. Deixar-nos portar per les sensacions. Més enllà del significat de la paraula: l’Esse’ pronunciem-la, escoltem-la, deixem-nos lliscar per la sinuositat de les esses i sentim en silenci”.

Amb una trajectòria artística de més de 30 anys, Albert Llobet Ascaso (Barcelona, 1959) ha exposat el seu treball a poblacions com Sitges, Vilanova i la Geltrú, Berlín i Sant Boi de Llobregat, entre d’altres. Ara l’artista presenta per primera vegada al Centre Cultural Miramar una selecció de la seva obra.

A la imatge, detall de la mostra.
banner-oro-180x180-geneBaner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90