FCC-Segell-banner4
Arriba la cinquena edició del festival \

Arriba la cinquena edició del festival "she makes noise" a la Casa Encendida

bonart - 04/09/19
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
Del 3 al 6 d'octubre, La Casa Encendida celebra la cinquena edició de she makes noise que, lluny d'acomodar-, segueix arriscant any rere any en la seva programació per aprofundir en un SHE cada vegada més fluid i transversal.

she makes noise es consagra com un festival activista i lúdic que presenta artistes destacades dins el noise i el techno però que integra també els ritmes dance més representatius de l'actualitat. Són ritmes travessats per una mirada decolonial i feminista que transporten a realitats perifèriques i a propostes amb arrels llatinoamericanes i africanes al costat de joves artistes que estableixen llaços via on line més enllà de la seva proposta escènica.

L'artista d'origen grec Abyss X és l'encarregada de començar el 3 d'octubre amb el programa de música en viu. El 4 d'octubre, els concerts seran a càrrec de l'artista somali, amb base a Uganda, Hibotep, qui trenca tots els estereotips i fronteres cap a la dona racialitzada en els seus sets i posades en escena. Seguiran amb la compositora i performer colombiana Natalia Escobar aka Poison Arrow i la dj i activista trans Juliana Huxtable. El 5 d'octubre, CLON & NWRMNTC presentaran un viatge audiovisual sensorial i immersiu amb banda sonora en viu. La nit finalitzarà amb el xou audiovisual d'Electric Indigo.

El cicle de cinema compta en aquesta ocasió amb dos llargmetratges, l'estrena a l'Estat de Searching Eva de Pia Hellenthal i Knives and Skin de Jennifer Reeder, qui torna al festival després de l'èxit de la seva sessió de curtmetratges fa tres anys . A més, she makes noise proposa la seva sessió d'obres curtes, dirigides per destacades cineastes del moment.

El festival proposa també un taller de creació d'entorns multimèdia i vídeo expandit, impartit per Elena Juárez. L'artista visual parlarà sobre la realitat augmentada, els entorns immersius i el videomapping com a eines per a crear noves experiències interactives audiovisuals

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021