JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

La veu de 18 joves migrants a la mostra  ‘Reconstrucció 60.989 km.’ del  Santa Mònica

La veu de 18 joves migrants a la mostra  ‘Reconstrucció 60.989 km.’ del  Santa Mònica
bonart barcelona - 04/09/19

El material presentat a aquesta mostra ha estat generat pels divuit joves participants en el taller Reconstrucció.60.989 km. organitzat per l’Arts Santa Mònica i l’Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya en col∙laboració amb el centre SPE Kirikú.

Davant la recent estigmatització del col∙lectiu de joves migrants sols que arriben a Barcelona, i per oferir un espai per aquests joves on expressar‐se lliurement. l'Espai Residència del centre Arts Santa Mònica s’ha convertit en un àmbit de recerca i comunicació.

A través d'aquest taller, s’ha ofert un acompanyament i unes eines accessibles a un grup de 18 joves migrants del centre Kirikú perquè puguin recuperar la seva veu, la seva memòria i la seva identitat. La inauguració tindrà lloc el dia 5 de setembre a les 18:00 hores a l’Espai Residència de l’Arts Santa Mònica i comptarà amb la presència dels participants al taller.

Reconstrucció. 60.989 km. deriva conceptualment de l'exposició Un món paral∙lel comissariada per Joan Fontcuberta. Aquesta exposició recull el treball de dotze artistes que utilitzen Google Street View com a espai d'investigació i experimentació. A través dels seus projectes exploren qüestions de percepció del territori, tecnologia i representació virtual de la realitat.

A la imatge, detall del cartell de la mostra.
JP_Bonart-180x180-Online_SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px