BONART_1280x150

Exposicions

Oberta l’exposició del 16è Premi BBVA de Pintura Ricard Camí al Centre Cultural Terrassa

Oberta l’exposició del 16è Premi BBVA de Pintura Ricard Camí al Centre Cultural Terrassa
bonart terrassa - 05/09/19

A partir d’aquest dijous i fins el 6 d’octubre ja es poden veure les 20 obres finalistes de la setzena edició del Premi BBVA de Pintura Ricard Camí. Enguany s’han presentat 138 obres d’artistes catalans o bé residents a Catalunya. El veredicte de l’obra guanyadora es donarà a conèixer el proper dimarts 17 de setembre a les 19h.

Convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) amb el suport de BBVA, és un dels premis més ben dotats del panorama actual de certàmens artístics, amb una assignació de 12.000 euros per a l’artista i 8.000 euros que es destinaran a la promoció i projecció de l’obra de l’artista a través d’una exposició individual també al Centre Cultural Terrassa, posteriorment podrà ser itinerant.

Aquest Premi, que se celebra de forma biennal, va ser constituït l’any 1989 per l’Obra Social de Caixa Terrassa i el seu nom ret homenatge a un dels presidents d’aquesta entitat, Ricard Camí, amant de les arts. El Premi BBVA de Pintura Ricard Camí té com a finalitat estimular la creació pictòrica i contribuir especialment a la promoció i la projecció dels artistes catalans o residents a Catalunya.

A la imatge, detall de la mostra.
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal