FCC-Segell-banner4
Festival Milestone Project: Axel Void transforma tres parets del Campus Montilivi

Notícies

Festival Milestone Project: Axel Void transforma tres parets del Campus Montilivi

bonart girona - 05/09/19
Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356180x180 Banner-FERIARTE-A

A places i carrers de la ciutat de Girona, a partir d’aquest dijous 5 de setembre, es començaran a instal.lar els grafistes del Milestone Project 2019, reconegut per la majoria d’artistes que hi ha passat al llarg dels any com el festival de referència a nivell estatal en el seu àmbit, no tant per la seva dimensió i durada com pel seu component internacional.


Una obra de gran format a les parets del Campus Montilivi de la Universitat de Girona serà la il·lustració estrella d’aquesta nova edició del Milestone, que enguany porta artistes de diferents geografies. Aquesta peça serà creada per Axel Void, un rellevant artista arribat dels Estats Units, en una nova edició en què el festival col·laborarà també amb els germans Roca a través d’un mural que rendirà homenatge als seus pares.


Axel Void, artista que va viure una temporada a Espanya i va formar-se estudiant Belles Arts a Sevilla, Granada i Cadis, serà l’encarregat d’obrir la programació i treballarà en tres parets de gran format en les que plasmarà un sol mural. Les parets escollides són propietat de la Universitat de Girona i se situen a l’edifici Lear del Campus Montilivi. L’artista hi estarà del 6 al 12 de setembre.


El segon artista en deixar la seva obra a Girona serà Mohamed L’Ghacham, que entre el 8 i el 12 de setembre vestirà una nova façana a la ciutat. Per l’especificitat de l’artista, hores d’ara el festival no pot confirmar quina serà la ubicació del seu treball ni el tema. S’informarà properament.


Amb la voluntat d’expandir el festival i arribar allà on encara no ha arribat, Millo, l’artista italià que ha exposat obres arreu del món, prepararà un mural de gran format i qualitat al barri de Germans Sábat, una de les zones que el Milestone Project encara no ha trepitjat –concretament a la plaça Germans Sábat Residenc–. L’artista hi treballarà del 12 al 19 de setembre.


A la imatge, una obra prèvia d'Axel Void.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-