FCC-Segell-banner4
Inauguració de la Fira Antic Empordà

Certàmens

Inauguració de la Fira Antic Empordà

bonart la bisbal d'empordà - 28/03/13
La-Galeria-201602-recursBONART_180x180
Avui, dia 28 de març s'ha inaugurat la novena edició de la Fira Antic Empordà al pavelló firal de la Bisbal d’Empordà. Romandrà oberta fins a l’1 d’abril. Ha presidit l'acte el conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.

Una vegada més, la Bisbal d’Empordà acull la Fira Antic Empordà. Aquesta IX edició confirma la importància d’aquest esdeveniment com a fira monogràfica del sector i consolida la Bisbal com a centre aglutinador d’un ampli ventall de professionals dedicats a la venda d’antiguitats. La fira, conjuntament amb els expositors, s'ha anat adaptant als nous estils de la decoració, i per tant en aquesta edició guanyaran presència les peces de disseny i mobiliari del s.XX els quals aglutinen principalment les tendències de decoració actuals. La selecta i variada mostra de mobiliari, pintures, escultures i arts decoratives procedeix dels millors antiquaris de l’Empordà i d’altres punts de la geografia catalana i internacional. Antic Empordà també compta amb la presència de professionals de la restauració i conservació d’art i de béns mobles així com dissenyadors, en consonància amb l’important creixement del disseny i l’interiorisme dins del sector.

Antic Empordà es podrà visitar d’11 a 21 h. llevat del dia 1 d'abril que s’obrirà d’11 a 16 h. La fira està organitzada per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i l’Associació d'Antiquaris i Brocanters de la Bisbal.

A la imatge, inauguració de la fira.

 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura