banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

Arts Santa Mònica reunirà Franc Aleu i els germans del Celler de Can Roca

Arts Santa Mònica reunirà Franc Aleu i els germans del Celler de Can Roca
bonart barcelona - 03/04/13

El dia 6 de maig, el claustre del Centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona serà escenari d’un sopar que inclourà dotze actes i que està inclòs en el treball que desenvolupen conjuntament Franc Aleu i els germans Roca del Celler de Can Roca, produït per Mediapro. 

El somni, a més d’exposicions i altres elements, oferirà una versió de l’experiència des de tots els formats de transmissió cultural. El repte que té Franc Aleu (que aquest mes exposa a Eat Art Lluís Vilà de Banyoles) és poder abraçar una dotzena d’emocions. Durant els últims dies, al Palau de la Música de Barcelona s’han gravat imatges que serviran per il·lustrar la vetllada del dia 6 de maig. Es projectaran sobre la taula rodona i a les quatre pantalles que l’envoltaran. El somni permetrà que Aleu i els germans Roca relacionin estats emocionals amb la cuina. 

Del 19 d’abril al 23 de maig, la Sala Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona exposarà un joc amb algunes de les 250 Cartes de Barcelona, un treball de l’il·lustrador Peret. Passada la vetllada del dia 6 de maig, Arts Santa Mònica farà una instal·lació de dotze espais per evocar els diferents pasatges d’El somni (del 7 de maig al 7 de juny). 

En la presentació d’El somni, Joan Roca va dir que s’han involucrat en aquest projecte amb la voluntat d’obrir nous camins, i alhora hi va afegir que “a El somni treballen un dels setze estímuls de Can Roca, com per exemple el de la tradició”. Per la seva banda, Franc Aleu ha declarat que “és un privilegi veure com dins d’El Celler de Can Roca són capaços de relacionar estats emocionals amb la cuina”.

A la imatge, "Acte 9. Guerra" de Franc Aleu.

 
inclassificablesGC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal