JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

Diogène, Guinovart, Barnils, Triadú i el còmic a la programació de Sant Cugat

Diogène, Guinovart, Barnils, Triadú i el còmic a la programació de Sant Cugat
bonart sant cugat del vallès - 10/04/13

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha presentat la programació d’exposicions en sales municipals que es podran veure al llarg del 2013. A la presentació l’acompanyaven el regidor de Cultura, Xavier Escura, i els artistes Mercè Diogène i Lluís Ribas. Les sales d’exposició municipals les conformen la Casa de cultura i seus dels Museus de Sant Cugat: Monestir i Casa Aymat.

L’exposició de Mercè Diogène es podrà veure del 20 d’abril al març del 2014 en diferents espais de la ciutat (Monestir, Casa Aymat, Ajuntament i EMd de Valldoreix). Pintora, gravadora i artista de tapís, la mostra comptarà amb la cessió d’una peça per part de Catalunya Ràdio. Es tracta del tapís Vibracions, de 55m2, que es podrà veure a la Sala Capitular. Mercè Diogène ha mostrat la seva satisfacció per la realització de l’exposicióDel 19 de setembre al 3 de novembre la sala de la Casa de Cultura presentarà l'exposició de Joan Triadú que explica la seva trajectòria vital i professional.

El regidor de Cultura ha explicat el detall de les exposicions que es podran veure i Lluís Ribas ha comentat l’origen de l’exposició de còmic i il·lustració L’esclat creatiu a La Floresta–Sant Cugat, que es podrà veure a la casa de Cultura de l’11 de desembre a l’1 de març de 2014. Les obres de guinovart es podran veure de l’11 d’octubre al 9 de desembre.

A les imatges, Mercè Diogène, Mercè Conesa, Xavier Escura i Lluís Ribas a dalt; a sota, Diogène i Conesa (Fotos Localpress).

 

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1