DP_Bonart-1280x150px

Notícies

Comença el festival de videoart PROYECTOR

Comença el festival de videoart PROYECTOR
bonart madrid - 09/09/19

La dotzena edició de PROYECTOR / Festival de Videoarte tindrà lloc de l'11 al 22 setembre  a Madrid. 14 seus acolliran una extensa selecció de peces del millor videoart contemporani nacional i internacional. 

Com a novetats d'aquesta edició, la programació ofereix més d'un centenar d'obres de diverses tipologies: peces interactives, videoart experimental, videoinstal·lacions monocanal i multicanal, obres creades site specific en exclusiva per al festival. Per això hem arribat a acords amb Conde Duque, L'Instant Fundació, Medialab Prado i Extensió AVAM perquè els seus espais siguin centres receptors i dinamitzadors d'aquestes obres.

Les peces han estat produïdes per més de 40 artistes, alguns d'ells seleccionats mitjançant una convocatòria oberta, i comptarem amb la participació d'artistes convidats consagrats directament pel propi festival: figures clau nacionals i internacionals que tenen la capacitat de redefinir constantment els límits del videoart que es va iniciar als anys 60 del segle XX. A més professionals provinents d'Anglaterra, Nord d'Àfrica, Grècia, Índia, el Pakistan, Japó i Taiwan, ens oferiran una visió del videoart al Sud-est. L'accés al festival serà totalment gratuït fins a completar aforaments.

A la imatge, detall promocional del festival.
inclassificablesBaner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal