banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

“Solo video” i el cicle "Transferències" al Casal Solleric

“Solo video” i el cicle \
bonart palma - 24/04/13

L’Ajuntament de Palma i la Fundació Banc Santander han presentat al Casal Solleric les noves exposicions de l’àrea 1 Solo video #3. Loop selection I i a la zona base el nou Cicle Transferències amb les artistes Bel Fullana, Esperança Lliteras i Vesna Mímica. A la roda de premsa de presentació hi han assistit Maria José Massot, coordinadora de cultura de l’Ajuntament de Palma, Pilar Ribal, directora gerent de la Fundació Palma Espai d’Art i comissària, Julia Morandeira, manager Fira Loop, Carlos Jover, comissari del Cicle Transferències, Amparo Sard, artista Solo video #3, Bel Fullana, Esperança Lliteras, i Vesna Mímica, artistes del Cicle Tranferències.

Solo video #3. loop selection I - Àrea 1. Sis artistes de reconegut prestigi, Rob Carter, Iñigo Manglano-Ovalle, Antoni Miralda, Hans op de Beeck i Amparo Sard integren la selecció d’obres de la videocreació internacional amb la qual la Fundació Palma Espai d’Art se suma a la celebració de la Fira Loop de Barcelona, entre el 23 i el 25 de maig. Organitzada en col·laboració amb Screen Productions, la mostra ofereix un doble interès. A més de descobrir el rumb dels treballs d’alguns dels creadors més destacats en aquest àmbit de l’art contemporani, ens ofereix l’oportunitat de conèixer de primera mà algunes obres totalment inèdites o que presenten per primera vegada a la ciutat de Palma de Mallorca.

Cicle Transferències–Zona Base. El cicle “Transferencias”, que indaga aquestes qüestions, arrenca amb una exposició triple, la primera mostra de caràcter col·lectiu en aquest espai reduït i inapel·lable de la Zona Base del Casal Solleric. Tres artistes pertanyents a tres diferents generacions i a tres diferents línies expressives trenquen el foc: Bel Fullana (Manacor, 1985), Esperança Lliteras (Porreres, 1968) i Vesna Zorka Mímica (Santiago de Xile, 1950).

 

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1