Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

Nova sessió del projecte "'ESDissabte" a l'ESDi

Nova sessió del projecte \
bonart sabadell - 24/04/13

El dia 2 de maig el hall de l’Escola Superior de Disseny ESDi de Sabadell acull una nova sessió del projecte ÉSDissabte, un espai de discussió i debat sobre disseny que arriba ja a la seva tercera edició. En aquesta ocasió, la jornada, que començarà a les 16.00 hores, comptarà amb uns ponents de luxe: la dissenyadora de moda Georgina Santiago, l’estudi de disseny Bendita Gloria i els artistes i il·lustradors Brosmind. Els tres ponents convidats explicaran les seves experiències i debatran amb els assistents. 

ÉSDissabte és un projecte extra-universitari desenvolupat per tres alumnes de l’itinerari de Gestió del Disseny (Integració multidisciplinària) de l’ESDi: Georgina Capdevila, Humbert Clotet i Alain Jaimez. Es tracta d’un espai de debat i discussió per a tots aquells interessats en el món de l’art i el disseny que tinguin coses a dir. En definitiva, una jornada de caire festiu i lúdic (d’aquí el nom d’ÉSDissabte) que neix amb la voluntat d’apropar les experiències de dissenyadors emergents i consagrats a els estudiants de disseny de l’ESDi, i que ha acabat convertint-se, també, en un espai de trobada de professionals i interessats en el sector. 

Per ÉSDissabte hi ha passat ponents de la talla del dissenyador de moda Josep Abril,  la historiadora i crítica d’art Pilar Bonet o el dissenyador audiovisual Marc Castellví, impulsor del projecte No más tuppers de mamá.  La iniciativa compta amb el suport de tota la comunitat d’estudiants i professionals de l’ESDi que s’ha bolcat en una iniciativa que casa, perfectament, amb la filosofia del centre: no desvincular el món professional i emprenedor amb el món estudiantil.

A les imatges, a dalt Bendita Gloria; a sota, Brosmind i Georgina Santiago.

 

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px